Part van QMusic

@Gerd hier jouw klein rapport over QMusic:

1-2 keer per week luster is s´avonds tussen 7 en 9 uur naar Qmusic, omdat dan mijn favorite presentator, Menno Barreveld “on air” is. Hij heeft veel interactie met luisterers via telefoon. Èén part van zijn show is “Menno Barrevelds brievenbus”. Idereen kan hem via de Qmusic app een berichtje direct in het studio sturen, die hij dan in de show leest. Ik dacht, waarom niet? Laat eens toch zien of mijn nederlands ondertussen goed genoeg is dat hij het kiest.

Dus schreef ik: “Hoi Menno, hier al een berichtje voor je brievenbus. (Ik stuurde het iets vroeger dan hij erom vroeg). Groetjes van een Duitse luisterer. Qmusic is beter dan veie Duitse zenders en ik hou van je show. Wilde ik je wel eens late weten. Groetjes, Daniela”

Hij las het met einige andere berichten en zei achteraan dat het leuk was Duitse lusterer te hebben. Misschien will je het ook proberen, Gerd? 😉

Eén antwoord op “Part van QMusic”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *