Huiswerk 07.12.2015

S’morgens staat mijn echtgenote het erst op en doucht. Ik bereid het ontbijt. Na het ontbijt gaat mijn echtgenote naar de school en werkt als lerares. Ik heb dan een betje tijd en kan de krant lezen en douchen. Daarna gaan ik in mijn werkkamer en begin mit mijn werk. Ik ben gepensioneerd en werk nu als selfstandig advocaat. Overdag ik werk conclusies voor mijn clienten. S’avonds ik tref hen voor besprekeningen. Ondat ik kan mijn tijd telf indelen, ik heb de mogelijkheid overdags voor sport. Wij besluiten de dag mit lezen, televisie kijken og naar het muziek luisteren.

Tot ziens

 

Frank

5 antwoorden op “Huiswerk 07.12.2015”

 1. Hoi Frank.

  Met pensioen gaan is een hele eer,
  maar bedenk goed: Je hebt nooit vakantie meer! 😉

  Ik wens je vrolijke kerstdagen en een Goede Nieuwjaar…

  Gerd
  PS Wie schrijft, die blijft…

  1. Hoi Gerd,
   het is veel erger. Ik kan niet meer vooruit mezelf te kijken naar het weekend.
   Prachtige Kerstmis (zelfs als je niet vierst) en een Gelukkig Nieuwjaar.
   Tot Februari
   Frank

 2. Hallo Frank!
  Alles gezond en monter? Ik ben opnieuw volop in het werk.
  Nog snel iets over jouw huiswerk van 07.12.2015: “beter laat, dan nooit!
  s’Morgens ….
  Ik heb dan een beetje tijd.
  … begin met mijn werk …
  … als zelfstandige advocaat.
  Overdag werk ik conclusies uit voor …
  Omdat ik mijn tijd zelf kan indelen (of indeel), heb ik de mogelijkheid overdags te sporten … of naar muziek luisteren.
  Vriendelijke groetjes
  Nadine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *